Liefde. Houd jij wat over voor jezelf?

Liefde is de basis waarvan uit jij kunt zorgen voor jezelf (en de ander). En die liefde hoef je niet buiten jezelf te zoeken.. Om het aan te boren heeft soms aandacht en oefening nodig. Gun jezelf die aandacht tijdens Let’s Talk About.

Deze ochtend maak je contact met wat uniek en waardevol is in jou en vind je inspiratie en herkenning in elkaar. Je maakt contact met jouw liefdevolle kern.

🔸 Wat? 🔸
Er komen verschillende vormen van reflectie en verbinding aan bod, zoals korte meditatie, groepsgesprek waarin we ervaringen en inzichten met elkaar delen en individuele oefeningen waarin je de aandacht inwaarts brengt.

Er is veel aandacht voor een warme en veilige sfeer tijdens deze ochtend. Binnen deze kaders mag alles en hoeft niets.

🔸 Praktische info 🔸
Wanneer: Zaterdag 16 juni 10:00 – 13:00
Waar: Idéfix, Bloemgracht 99, Amsterdam.
Prijs: 30,-
Meld je hier aan.
Aantal deelnemers: max. 12

🔸 Wat anderen van Let’s Talk About zeiden 🔸
“Een open en ongedwongen setting waar ruimte ontstaat om te delen” (Kim, 29)

“Ik vind de workshop uitblinken in creativiteit om op een onderwerp in te gaan.” (Ayla, 32)

“Leerzaam en verhelderend om te horen hoe anderen omgaan met zaken die in je hoofd zitten. Josephine weet dit heel mooi te begeleiden. Dankbaar om hiermee te werken aan mijn eigen proces!” (Phebe, 30)

🔸 Over mij 🔸
Mijn naam is Josephine en ik ben Let’s Talk About gestart in de zomer van 2017. Ik ontwerp processen om kwetsbare, persoonlijke onderwerpen bespreekbaar te maken om zo bewustzijn te creëren over hoe we met onszelf communiceren. Het lucht op om te delen, herkenning te vinden in anderen en hardop te zeggen wat je voelt. En het schept ruimte om dingen in een nieuw perspectief te zien en te kiezen hoe jij erop reageert.

In mijn sessies breng ik een combinatie van verschillende technieken samen, van Art of Hosting tot Genuine Contact. Alle oefeningen zijn er op gericht oprecht contact te maken met jezelf en de ander en op een open manier de ruimte te creëren voor zelf-onderzoek. 🔸

TICKETS VIND JE HIER , OF VOLG HET EVENT OP FACEBOOK.